Zvonimir Stević

Poslanik gledao filmove za odrasle tokom sjednice o KiM, Dačić traži ostavku

  • Izvor: Tanjug
  • 07.02.2023. 11:42

Narodni poslanik SPS Zvonimir Stević treba da podnese ostavku i očekujem da to učini danas, izjavio je Tanjugu lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić, povodom snimka koji se pojavio u medijima.

Mediji su prenijeli da je narodni poslanik iz redova Socijalističke partije Srbije, Zvonimir Stević, za vrijeme posebne skupštinske sjednice o Kosovu i Metohiji gledao filmove za odrasle.

Na snimku koji je osvanuo na društvenim mrežama, vidi se kako taj poslanik, sedeći u skupštinskoj klupi, više od minut i po posmatra sporni snimak na svom mobilnom telefonu, dok za govornicom traje žučna rasprava o Kosovu i Metohiji.

Na snimku koji je objavljen na Tviteru vidi se i eksplicitan sadržaj "filma za odrasle", a napravljen je odozgo, odnosno poslanika je snimao neko ko se nalazio iznad njega.

Snimak poslanika se masovno proširio društvenim mrežama.

  • 20:10 Mikrodržave: Malta, dokumentarni program

    '''Mikrodržave: Malta, dokumentarni program

  • 21:10 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ''''''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 22:00 Serija: Ko te šiša (12+)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:30 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:45 Serija: Red Rok (12+)

    ''''Red Rok' je irska kriminalistička serija u režiji Petera MkKena koja prati slučajeve policijske stanice smještene u izmišljeni primorski grad Red Rok u blizini Dablina, te privatne turbulentne odnose gardista i mještana.

  • 23:15 Noćni program

    Noćni program