Prijepolje

Poznato čije je tijelo juče pronađeno u jezeru

  • 02.06.2021. 18:24

Identitet muškarca čije je beživotno tijelo u fazi raspadanja juče pronađeno u Potpećkom jezeru na Limu nadomak Priboja danas je utvrđen u Opštoj bolnici Prijepolje.

Radi se o Prijepoljcu Z. Ž. (53) koji je 25. januara ove godine u mjestu Bistrica, desetak kilometara uzvodno od Potpećkog jezera, automobilom sletio u nabujali Lim. Nesrećnog Prijepoljca prepoznala je familija na osnovu garderobe koju je imao na sebi, a prethodno je izvršena odbukcija koja je pokazala da je smrt nastupila usljed utapanja.

Kobnog dana Z. Ž. je nailazeći iz pravca Prijepolja kroz Bistricu naglo skrenuo ka Limu i kod Džurovskog mosta sletio u nabujalu rijeku. Narednog dana potragu za njim otpočeli su ronioci Žandarmerije kojima jake vodene struje nisu dozvolile rad u dubinama Lima. Mjesec dana kasnije "reno" Z. Ž. je lociran i izvučen ali u njemu nije bilo vozača. Pretpostavka je da ga matica izvukla kroz otvoren prozor i odnijela nizvodno.

Lim je njegovo tijelo krio duže od četiri mjeseca sve dok ga juče u jednoj jezerskoj uvali tri kilometra od brane u Potpeću nisu primijetili ribolovci.

Tagovi:
  • 20:30 Na ivici terena

    Na ivici terena

  • 21:00 Еmisija: Ćirilica

    Autorska emisija Milomira Marića.

  • 23:20 Muzzik top 20

    Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

  • 00:30 Noćni program

    Noćni program