Srbija

Prodaje tri kuće, dva placa, garažu i lokal za svega 60.000 maraka

  • Izvor: Kurir
  • 22.08.2022. 18:08

Društvene mreže u Srbiji prosto vrve od oglasa u kojima se prodaju ali i sve češće kupuju kuće u manjim gradovima jer mnogi požele da zauvijek pobjegnu od vreve iz, recimo, Beograda i nastave da žive u nekom manjem mjestu.

Među oglasima ima raznih kuća - od skromnih za najviše desetak hiljada evra, koje su veoma tražene zbog konkursa u kojem država poklanja kuće, pa do velelepnih poput onih na Fruškoj gori čija cijena dostiže i po 200.000 evra.

Među oglasima koji trenutno izazivaju najviše pažnje jeste ponuda jedne Tamare koja na prodaju nudi domaćinstvo sa tri kuće, dva placa, garažom, lokalom, pomoćnim objektima...

Ona u svom oglasu kaže da su dvije kuće odmah useljive i da su obje zidane i imaju po 105 kvadrata sa dvije terase i lokalom u prizemlju koji može da se preuredi u još jedan stan. Treća od 97 kvadrata još nije završena. U ponudu ulazi i plac od 15,5 ara sa strujom, gradskom vodom i kanalizacijom i to sve u vlasništvu 1/1.

Na brojna pitanja gdje se sve to nalazi, ona odgovara da je riječ o mestu Panonija, na 13 kilometara od Bačke Topole, koja je od Beograda udaljena nešto više od 150 kilometara.

"Na 200 metara se nalazi jezero, šuma, prodavnice, hotel, škola... Cijena je 31.000 evra (oko 60.000 maraka), a moguća je i zamjena za seosko domaćinstvo u planinskom delu uz doplatu. Svaki dogovor je moguć", poručuje Tamara, prenosi "Kurir.rs"

Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.
Tagovi:
  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 14:15 Serija: Aviondžije (R)

    Serija 'Aviondžije' je domaći sitkom u režiji i prema ideji Saše i Ivana Al Hameda.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?