Izbori u Srbiji

Radikali neće preći cenzus: Oglasio se Šešelj!

  • 17.12.2023. 23:28

Zamjenik predsjednika Srpske radikalne stranke (SRS) Aleksandar Šešelj izjavio je večeras da je SRS izuzetno nezadovoljna rezultatima danas održanih izbora.

Kako je rekao, na osnovu podataka štaba SRS sa više od 18 odsto obrađenih biračkih mjesta za republičke izbore, Srpska radikalna stranka osvojila je 1,8 odsto glasova.

"Mi smo svjesno bili u jednoj izrazito neravnopravnoj borbi, sa veoma ograničenim resursima medijske, finansijske i svake druge prirode. To su okolnosti koje smo mi znali i svjesno smo ušli u ovu izbornu kampanju. Ali, kao i uvijek, za nas je slobodno izjašnjena demokratska volja građana Srbije svetinja. Nikada nećemo kriviti nikoga drugog za naš izborni neuspjeh. Radićemo na tome da izborna volja građana Srbije bude u našu korist", istakao je Šešelj.


Pratite nas i putem Vibera

  • 19:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 20:00 Imate riječ sa Milijanom Kos

    ''Ko? Šta? Kada? Gdje? Zašto? Kako? I tu se pitanja ne zaustavljaju - otvoreno i odvažno.

  • 20:45 Serija: Od jutra do sutra

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:30 Serija: Ko te šiša

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:05 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:20 Serija: Еl Čapo (16+)

    ''Serija: Еl Čapo (16+)