Saopštenje

RTS pozvao policiju i BIA da utvrde kako je snimak dospio u javnost

  • 26.04.2023. 14:29

"RTS je pozvao Odjeljenje za visokotehnološki kriminal MUP-a Republike Srbije i Bezbjednosno informativnu agenciju kako bi utvrdili na koji način je fragment neformalnog razgovora dospio u javnost", saopštila je Radio-televizija Srbije povodom nelegalnog objavljivanja snimka neformalnog razgovora pred snimanje emisije "Oko" u kojoj je gostovao predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik u utorak 25. aprila 2023.

"Grubim tehničkim propustom iz sistema Radio televizije Srbije ilegalno je izašao snimak djela neformalnog razgovora pred početak emisije: Oko, 25. aprila", 

Dodik: RTS djelovala iz zasjede, porodica Đoković u meni uvijek ima prijatelja

Dodik: RTS djelovala iz zasjede, porodica Đoković u meni uvijek ima prijatelja

RTS je pozvao Odjeljenje za visokotehnološki kriminal MUP-a Republike Srbije i Bezbjednosno informativnu agenciju kako bi utvrdili na koji način je fragment neformalnog razgovora dospio u javnost, saopštila je Radio-televizija Srbije povodom nelegalnog objavljivanja snimka neformalnog razgovora pred snimanje emisije "Oko" u kojoj je gostovao predsednik Republike Srpske Milorad Dodik u utorak 25. aprila 2023.

Neoprezni Dodik: Školski primjer kako rade službe – Valjda će neko i sa RTS-a odgovarati

Neoprezni Dodik: Školski primjer kako rade službe – Valjda će neko i sa RTS-a odgovarati

Čitav signal je u cijelini bio propušten i Radio televiziji Republike Srpske zbog čega se nadamo i reakciji MUP-a Republike Srpske.

Radio televizija Srbije će sprovesti i internu istragu o ovom kriminalnom činu i o tome će da obavesti javnost", navode iz RTS-a.

Pratite nas i putem Vibera


Tagovi:
  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Narod priča

    Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić, otkriće vam šta srce naroda priča o Srpskoj, o tradiciji i istoriji naših gradova i sela.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.