Odbačen zahtjev specijalnog tužioca

Silvana Arsović puštena na slobodu

  • 27.11.2018. 15:01

Istražni sudija osnovnog suda u Prištini odbacio je zahtjev specijalnog tužioca /samoproglašenog/ Kosova kojim je traženo da se sekretaru Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" /SDP/ Silvani Arsović odredi pritvor do 30 dana, rekla je Srni potpredsjednik SDP Ksenija Božović.

"Dobili smo informaciju da je Arsovićeva puštena na slobodu", rekla je Božovićeva. 

Dobrica Lazić, adovkat Arsovićeve, rekao je Srni da do kraja dana očekuje rješenje koje je danas sud donio i izrazio uvjerenje da će Arsovićeva biti oslobođena svih navoda policije i specijalnog tužioca o umješanosti u ubistvo Olivera Ivanovića. 

"Kad preuzmem rješenje onda ću moći da iznesem više detalja o odluci istažnog sudije", rekao je Lazić. 

Arsovićevu su pripadnici istražne jedinice Kosovske policijske službe juče priveli pod sumnjom da je počinila krivično djelo pomaganje u teškom ubistvu i određen joj je pritvor u trajanju do 48 časova. 

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 20:00 Tet a tet sa Tatjanom Trninić

    ''Koliko znate o onima koji žive pod budnim okom javnosti?Znate li o čemu maštaju, šta su sve prošli, u čemu uživaju, šta rade kada su potpuno sami? Koje tajne su spremni da otkriju? Koliko su spremni da se ogole?

  • 21:00 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:45 Serija: Ko te šiša (12+)

    Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:15 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.