Požega

Sjedio sam sa puštenim silovateljem u vozu: Rekao je da će da se odmori, pa da završi posao

  • 06.02.2020. 16:44

Milenko Č. (64), višestruki silovatelj koji je izašao iz zatvora, u petak je vozom iz Beograda otišao u Krčagovo kod Užica, gdje mu živi sestra, a preko puta njega u vagonu je sjedio Peđa Baranac, rođeni Požežanin koji živi u Užicu. 

Tog trenutka Baranac nije imao pojma o kome se radi, a da je putovao sa silovateljem saznao je tek u srijedu, kada mu je supruga pokazala Milenkovu fotografiju objavljenu u medijima. Tada je shvatio da je sjedio sa osobom zbog koje je trenutno cijela Srbija u strahu, a pogotovo njihov kraj.

Baranac je za Telegraf.rs ispričao da mu je Milenko tokom putovanja ispričao da je bio na robiji 20 godina navodno, zbog ubistva, da je izašao iz Kazneno-popravnog zavoda u Padinskoj skeli, ali i da će sada da se odmori, a zatim da "završi ono što je započeo".

- Vraćao sam se službeno iz Beograda, i u Rakovici sam čekao voz gdje je i taj čovjek ušao i sjeo preko puta mene. Bio je pun voz, djeca su se tog dana raspustila. Nismo uopšte komunicirali dok nije došao kondukter. Kada je došao kondukter i tražio mu kartu, nije je imao. Izvadio je neku legitimaciju i rekao da je bivši osuđenik. Ja sam ćutao - počinje priču Baranac za Telegraf.rs.

Nije imao za kartu

On objašnjava da, ako neko od putnika nema kartu, može na ličnu kartu da mu se piše, pa kada dođe u grad gdje živi može da je plati. Na njega su se, međutim, sažalili.

Tagovi:
  • 20:00 Еmisija: Bingo

    Brojčana igra sa izvlačnjem brojeva, od 1 do 90 putem bubnja, u kojoj se unaprijed utvrđuje visina fonda dobitaka i njegova raspodjela.

  • 20:30 Na ivici terena

    Na ivici terena

  • 21:00 Еmisija: Ćirilica

    Autorska emisija Milomira Marića.

  • 23:20 Muzzik top 20

    Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

  • 00:30 Noćni program

    Noćni program