Izvor tvrdi

Slobodan Milutinović ostaje iza rešetaka jer je pretukao ljubavnicu

  • Izvor: Blic
  • 20.09.2021. 22:16

Slobodanu Milutinoviću Snajperu, čelniku FK Kabel i vođu navijača Vojvodine, određeno je zadržavanje od 48 sati nakon što ga je sinoć policiji prijavila ljubavnica U. J. da ju je pretukao u iznajmljenom stanu, saznaje "Blic".

Prema informacijama, on je osumnjičen za zlostavljanje i mučenje partnerke. Kako je ranije objavljivano, ovo nije prvi put da se fizički iživljavao nad njom.

– Zbog fizičkog nasilja ona ga je već prijavljivala, a prethodni put pretukao je u kafani “Magacin” – kaže izvor Blica.

Snajper je početkom septemba zajedno sa svojom zakonitom suprugom uhapšen u velikoj akciji policije, u okviru koje je rasvjetljeno i ubistvo MMA borca Uroša Stefanovića (27) i ranjavanja Gorana Kovačevića Goranca (47).

Oni su uhapšeni jer su u svom posedu imali nelegalno oružje.

U žižu javnosti je došao došao kada je kao član Uprave FK Vojvodina uhapšen u martu ove godine u akcije policije Republike Srpske.

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 14:00 Еmisija: Ćirilica (R)

    Provokativna pitanja i još provokativniji odgovori, bujica oprečnih stavova i reči, teorije i dokazi, neotkriveno – sve nosi urednički potpis Marića koji na interesantan način sučeljava različita mišljenja i ogoljava stvarnost.

  • 16:10 Naša Srpska (R)

    ''Svakog ponedjeljka u 18 časova i 20 minuta u emisiji 'Naša Srpska' pogledajte aktuelne teme iz privrede, turizma, zdravlja, kulture i sporta iz svih krajeva naše zemlje.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 17:00 Serija: Nasljednici (12+) (R)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života. Gro, Frederik i Еmil očekuju pravednu podjelu imanja, no sve što je majka imala, ostavlja vanbračoj ćerci Signe.

  • 17:50 Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

    ''Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)