Grocka

Sramna odbrana muškarca koji je pucao u bivšu suprugu, pa pokušao da se ubije: Policija ga spriječila

  • Izvor: Telegraf
  • 27.06.2022. 17:18

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je V.M. (42), zbog sumnje da je u subotu pucao u bivšu suprugu, a zatim pokušao da se ubije, a tragediju je spriječila policija kada mu je iz ruke oduzela oružje.

Tužilaštvo je nakon saslušanja zatražilo pritvor do 30 dana.

Osumnjičeni se pred tužiocem pravdao da ima slabo pamćenje zbog alkohola koji je pio tog dana.

V.M. je , nezvanično, rekao da se šenlučio jer nije mogao da "podnese rastanak od supruge".

- Imam rupe u glavi od tog dana. Nisam želio da je ubijem niti da se ubijem samo sam se šenlučio jer sam povrijeđen. Prije nego što sam došao kod bivše pio sam dosta alkohola. Ne mogu da podnesem što me je ostavila - ovo je deo odbrane koju je iznio V.M. kome se na teret stavljaju dva krivična izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje oružja i promet oružja.

Podsjećanja radi, V.M. je u subotu oko 16 časova došao u dom svoje bivše supruge N.K. (39) i ispalio hitac u pravcu nje, a zatim stavio pištolj u usta. Policija je uspjela da mu otme pitolj i spriječi tragediju.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 20:00 Tet a tet sa Tatjanom Trninić

    ''Koliko znate o onima koji žive pod budnim okom javnosti?Znate li o čemu maštaju, šta su sve prošli, u čemu uživaju, šta rade kada su potpuno sami? Koje tajne su spremni da otkriju? Koliko su spremni da se ogole?

  • 21:00 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:45 Serija: Ko te šiša (12+)

    Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:15 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:30 Serija: Еl Čapo (16+)

    *Serija: Еl Čapo (16+)