Nađen leš u kolim

Stravičan zločin: Osumnjičeni da su ubili gosta flašom vina

  • 18.09.2018. 15:18

Zajedničkim radom, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Jagodini i Požarevcu uhapsili su bračni par T. A. (1980) i Ž. A. (1970) iz Svilajnca i B. Đ. (1969) sa područja Žabara, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično djelo teško ubistvo.

Sumnja se da su oni 14. septembra u kući supružnika u Svilajncu udarcima buteljkom vina usmrtili sedamdesetpetogodišnjeg muškarca iz sela u okolini Žabara koji im je bio u gostima.

Potom su, kako se sumnja, tijelo muškarca stavili u prtljažnik njegovog vozila, odvezli i ostavili u dvorištu jedne vikendice u okolini Svilajnca.

Njih troje su se potom odvezli do kuće žrtve iz koje su ukrali dva bicikla, koje je policija u kući osumnjičenih pronašla.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Jagodini osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu biće privedeni tužiocu.

Tagovi:
  • 20:30 Na ivici terena

    Na ivici terena

  • 21:00 Еmisija: Ćirilica

    Autorska emisija Milomira Marića.

  • 23:20 Muzzik top 20

    Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

  • 00:30 Noćni program

    Noćni program