Šešelj odgovorio u svom stilu

Trifunović: Šešelj je Nenadu Čanku spasio život

  • 08.07.2019. 12:57

Lider Pokreta slobodnih građana, Sergej Trifunović, u razgovoru za televiziju N1 rekonstruisao je dešavanja iz oktobra mjeseca 2000. godine nakon što je sa vlasti svrgnut Slobodan Milošević.

Trifunović je razgovoru objašnjavao turbulencije koje su nastale nakon 5. oktobra kada su Miloševićeve pristalice bile u strahu od odmazde, a među njima su bili i simpatizeri Radikalne stranke.

Cilj je bio da se organizuje televizijski duel kako bi se smirile strasti.

"Onda smo mi našli Čanka kojem je Šešelj spasio život,  tako što ga je skinuo s Konvoja", rekao je lidera PSG-a.

Međutim, Šešelj je sve demantovao i odgovorio u svom stilu. Na pitanje portala "Espreso", Šešelj je poručio:

"Odakle sam ga skinuo? Mogao sam samo s k**** da ga skinem" i poručio da nema pojma o čemu pričaju.

Opšte je poznato da između Šešelja i Čanka vlada animozitet još od devedesetih, a sve je kulminiralo prošle godine kada je došlo do fizičkog obračuna nakon što je Nenad Čanak lidera radikala nazvao ratnim zločincem.

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R) (12+)

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Ova zanimljiva i uzbudljiva priča prati Dilan, mladu djevojku koja svoje snove mora da stavi po strani i uda se za Barana, koji bi ženidbom sa njom prekinuo dugogodišnju krvnu osvetu između njihovih porodica, Karabej i Demir.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Naša Srpska

    Naša Srpska