Tuga: Korona odnijela život veslača Nikole Jovanovića, nije dočekao rođenje trećeg djeteta

  • 11.01.2021. 22:52

Bivši veslač Crvene zvezde Nikola Jovanović preminuo je drugog dana Božića od posljedica koronavirusa, saopšteno je na Fejsbuk stranici posvećenoj ljubiteljima veslačkog sporta.

- U petak 08.01. od posljedica korona virusa preminuo je Nikola M. Jovanović, bivši veslač Crvene Zvezde i zaljubljenik i prijatelj veslačkog sporta - saopšteno je iz kluba.

Kao veslač, Nikola je osvajač brojnih medalja u mlađim kategorijama gde se prije svega isticao u disciplini skif. Sportski duh i beskompromisnu posvećenost radu Nikola je uspješno prenio i na druge oblasti života.

Završio je Pravni fakultet, Univerziteta u Beogradu, a kao direktor Konfida Konsaltinga u poslu je bio prepoznat kao vrstan stručnjak u oblasti poreskog savjetovanja.

Bio je predavač na Mokrogorskoj školi menadžmenta gdje je nesebično dijelio svoja znanja sa drugima. Iznad svega, Nikola je bio posvećen otac supruzi Aleksandri, dvogodišnjem sinu Dejanu i jednogodišnjoj Nikolini. Na veliku žalost Nikola neće upoznati svoje treće, još uvijek nerođeno dijete.

Hvala ti na svemu Nikola!

Tagovi:
  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Naša Srpska

    Naša Srpska

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:43 Sport

    Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.