Beograd

U nekoliko akcija zaplijenjeni drogu i oružje

  • 18.10.2018. 12:36

Policija u Beogradu je u više odvojenih akcija uhapsila tri osobe i zaplijenila 15 kilograma marihuane, 400 grama kokaina, 60 grama heroina, 700 grama amfetamina, manju količinu hašiša i smjese kofeina i paracetamola, kao i dva pištolja i više komada municije.

U zajedničkoj akciji beogradske i kragujevačke policije, u saradnji sa višim javnim tužilaštvima u Kragujevcu i Novom Pazaru, uhapšen je R.V, kod koga je u iznajmljenom stanu pronađeno 15 kilograma marihuane, 700 grama amfetamina, 300 grama kokaina, presa i oprema za pakovanje droge, dvije elektronske vagice, pištolj i više komada municije. 

U drugoj akciji policija je uhapsila L.F, kod koga je pronašla 100 grama kokaina, tri grama hašiša, elektronsku vagicu za precizno mjerenje, pištolj sa okvirom i sedam komada municije, saopšteno je iz MUP-a Srbije. 

Policija je u trećoj akciji uhapsila J.N, od koga je oduzeto 60 grama heroina, 50 grama kofeina i paracetamola i elektronska vagica.

  • 07:00 Svet poljoprivrede (R)

    Poljoprivredna emisija dugogodišnje tradicije donosi provjerene informacije znanja i iskustva koja interesuju svakog poljoprivrednika.

  • 08:00 Еmisija: Agrar

    Aktuelne priče iz svijeta domaće i regionalne poljoprivrede.

  • 08:30 Еmisija: ATV jutro

    Aktuelne teme, najnovije informacije i zanimljivosti iz zemlje i svijeta.

  • 10:00 Serija: Istine i laži (12+)

    Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 10:30 Autošop magazin

    Za ljubitelje automobilizma, auto tržišta i najnovijih informacija o vašem ljubimcu.

  • 11:15 Teletrgovina

    Teletrgovina