Sjednica

Vlada Srbije usvojila dokumenta o saradnji sa Kinom

  • Izvor: Agencije
  • 07.05.2024. 16:34

Vlada Srbije usvojila je danas više memoranduma o razumijevanju o saradnji i protokola između Srbije i Kine, u oblasti infrastrukture, poljoprivrede, informisanja i telekomunikacija, kao i turizma.

Na sjednici Vlade usvojeno je i rješenje o postavljenju Petra Petkovića za vršioca dužnosti direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju, saopšteno je iz Vlade Srbije.

Vlada je usvojila i rješenja o dodjeli nagrada za osvojene zlatne, srebrne i bronzane medalje na Prvenstvu Еvrope u boksu za seniorke i seniore, održanom u Beogradu od 18. do 28. aprila, u iznosu po 20.000 evra za zlatnu medalju, 15.000 za srebrnu i po 10.000 evra za bronzanu medalju u dinarskoj protivvrijednosti.

Ženska boks selekcija Srbije osvojila je na ovom takmičenju ukupno 11 medalja, od kojih tri zlata, jedno srebro i sedam bronzi, dok je muški boks tim osvojio devet medalja - jednu zlatnu, dva srebra i šest bronzi.

Osim sportista, nagrađeni su i njihovi treneri u istom iznosu, kojim su nagrađeni i bokser ili bokserka za osvojenu medalju.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 16:00 Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom (R)

    Putujte po svijetu sa Robertom Dacešinom, jer će vam se apetiti za putovanjem i svim biserima koje ono nudi sigurno povećati.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:40 Serija: Ljubavni zalogaji(12+) (R)

    ’Ljubavni zalogaj’ uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i novi simpatični sitkom.

  • 17:00 Serija: Nasljednici (R) (12+)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života.

  • 17:50 Еmisija: Na ivici terena (R)

    Naši 'zlatni momci' Andrej Knežević i Ivan Dragičević upoznaće vas sa iskustvima igrača, njihovim ciljevima, željama, i približiti vam život velikih srpskih sportista koji su se već upisali u istoriju najvećih evropskih klubova.

  • 18:20 Еmisija: Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

    Еmisija: Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)