Predsjednik Srbije

Vučić: Ako Luka Jović i Ninković izađu vani, biće uhapšeni iste sekunde

  • 19.03.2020. 22:37

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na konferenciji za medije povodom širenja korona virusa, usput je potkačio fudbalera Reala Luku Jovića.

Premijerka Srbije Ana Brnabić je u srijedu rekla da pojedini fudbaleri koji zarađuju milione ne poštuju samoizolaciju, na kraju je otkriveno da se radi o Luki Joviću, a indirektno se na to osvrnuo i Vučić.

- Ovi mladići su koji milioneri a misle da mogu sve, ne možete sve, hvala, ali nama su život najstarijih ali i svih drugih preči od miliona i svega drugog. I biće svi strogo kažnjeni, ko ne poštuje zakon - rekao je Vučić.

Tim povodom, oglasio se i Luka Jović, koji je na društvenim mrežama pokušao da opravda svoj boravak u Srbiji po dolasku u Španiji.

Na konferenciji je postavljeno i jedno pitanje koje se ticalo Jovića, ali i Nikole Ninkovića, još jednog fudbalera koji nije sve vreme proveo kod kuće.

- Najlakše je kažnjavati, siguran sam da ta dvojica dječaka koji se pominju se kaju, podnijete su prijave, a nadam se da ćemo moći to da izbjegnemo, obojica su u izolaciji i budu li pokušali da izađu, biće uhapšeni. U suštini su dobri momci, razumem ih i ne treba da se iživljavamo na njima, imamo mnoge koji bi trebalo da budu odgovorniji, a nisu otišli u izolaciju - dodao je Vučić.

- Zakon važi i za milionere i za obične ljude, neće biti izuzeti od toga. Oni nisu izuzeti zato što su poznati ili zato što imaju novac, a kazne su za sve iste.

  • 19:55 Vremenska prognoza

    Pregled vremenskih i biometeoroloških prilika u zemlji i regionu.

  • 20:00 Еmisija: Bingo

    Brojčana igra sa izvlačnjem brojeva, od 1 do 90 putem bubnja, u kojoj se unaprijed utvrđuje visina fonda dobitaka i njegova raspodjela.

  • 20:30 Na ivici terena

    Na ivici terena

  • 21:00 Еmisija: Ćirilica

    Autorska emisija Milomira Marića.

  • 23:20 Muzzik top 20

    Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

  • 00:30 Noćni program

    Noćni program