Nakon sastanka SNS-a

Vučić: Izbori u junu ili julu

  • 25.03.2019. 20:12

Predsjednik SNS-a Aleksandar Vučić rekao je danas da je za tu partiju od presudnog značaja da budu sačuvani životi i bezbjednost Srba na Kosovu i Metohiji, dodavši da prištinske takse na robu iz centralne Srbije nanose ogromnu štetu privredi i građanima.

"Za nas je od presudnog značaja da sačuvamo živote i bezbednost naših građana. Uvereni smo i nadamo se da ćemo u tom poslu imati podršku KFOR-a, a svakako srpska država neće ostaviti na cedilu svoj narod", rekao je Vučić na konferenciji za novinare nakon sjednice Predsjedništva SNS-a. 

On je naveo da je na sjednici najviše razgovarano o Kosovu i Metohiji i da je obavijestio članove Predsjedništva SNS o svemu što se dešavalo u razgovorima sa Prištinom i o šteti koja je nanesena poslije uvođenja prištinskih taksi na robu iz centralne Srbije i BiH, prenose beogradski mediji. 

Vučić je ukazao da takse predstavljaju veliki ekonomski problem jer realno utiču 0,4 odsto, a neki kažu i čak 0,7 odsto na bruto domaći proizvod. 

"To je ogromna šteta za Srbiju i naše građane", naglasio je Vučić. 

Govoreći o mogućnosti održavanja vanrednih izbora u Srbiji, on je istakao da na sjednici Predsjedništva SNS nije donesena konačna odluka o tome. "Nismo doneli konačnu odluku o vanrednim izborima, ali smo bliže njihovom raspisivanju nego ranije", rekao je Vučić.

Tagovi:
  • 16:50 Centar dana

    ''Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom

    '''Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 20:00 Tet a tet sa Tatjanom Trninić

    ''Koliko znate o onima koji žive pod budnim okom javnosti?Znate li o čemu maštaju, šta su sve prošli, u čemu uživaju, šta rade kada su potpuno sami? Koje tajne su spremni da otkriju? Koliko su spremni da se ogole?

  • 21:00 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.