Ministar unutrašnjih poslova Srbije

Vulin: Budućnost svih Srba zavisi od toga koliko će Srbija biti snažna

  • 07.01.2021. 14:44

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin čestitao svim Srbima Božić i poželio im godinu u kojoj će Srbija biti snažna i stabilna.

"Budućnost naših porodica i svih Srba, gdje god da žive, zavisi od toga koliko će Srbija biti snažna, stabilna, razvijena, uspješna i mirna", istakao je Vulin.

Prema njegovim riječima, kada je Srbija snažna i moćna, onda su i Srbi snažni, mirni, bezbjedni, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije.

"Danas mislimo na sve Srbe, na našu braću na Kosovu i Metohiji, našu braću u Republici Srpskoj, Crnoj Gori, Hrvatskoj, na sve Srbe gdje god da žive, jer znamo da i oni misle na svoju Srbiju", dodao je Vulin.

On je poželio svima puno mira, radosti, godinu koja će biti vrijedna ponavljanja.

"Želim im godinu u kojoj ćemo ono što su naši preci započeli, mi nastaviti", poručio je Vulin, koji Božić provodi sa policijskim službenicima angažovanim u Kopnenoj zoni bezbjednosti prema Kosmetu.

Pripadnici policije koji su angažovani u Kopnenoj zoni bezbjednosti poklonili su Vulinu gusle kao znak zahvalnosti za brigu koju je pokazao prema njima i novoj neophodnoj opremi koju su nedavno dobili.

  • 20:00 Serija: Ljubavni zalogaji (12+)

    ' '''Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.

  • 20:30 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ' ''Serija: Od jutra do sutra (12+)

  • 21:00 Serija: Aviondžije (12+)

    Serija 'Aviondžije' je domaći sitkom u režiji i prema ideji Saše i Ivana Al Hameda.

  • 21:45 Serija: Voda u prahu (12+)

    ''Napeta portugalsko-galicijska serija 'Voda u prahu' stiže u naš program i možemo samo reći - iz epizode u epizodu napetost će rasti do usijanja!

  • 22:45 Film: Hazard (16+)

    '' Film: Hazard (16+)

  • 00:45 Noćni program

    Noćni program