Granični prelaz Gradina

Zaplijenjeno 67 kilograma narkotika

  • 27.05.2021. 12:51

Carinci Srbije su na graničnom prelazu Gradina, sa Bugarskom, zaplijenili 67 kilograma narkotika, saopšteno je danas iz Uprave carina.

Droga je otkrivena u 1.20 časova u automobilu "opel astra" holandskih registarskih oznaka za čijim je volanom bio pedesetčetvorogodišnji državljanin Holandije, turskog porijekla.

Iza prednjih sjedišta pronađene su dvije velike crne kese u kojima su bile tri manje kese pune tableta narandžaste i plave boje, sa utisnutim oznakama "LAV" i "NASA", kao i 10 valjkastih paketa presovane bijele praškaste materije.

Kontrolom je i u prtljažniku automobila, ispod tapacirunga prostora predviđenog za rezervni točak, pronađeno još 16 kesa identičnih narandžastih i plavih tableta.

Analiza je pokazala da je riječ o tabletama ekstazija, čija je ukupna količina više 62 kilograma.

Utvrđeno je da valjkasti paketi sadrže kokain, u ukupnoj količini od 5,3 kilograma.

Policija i tužilaštvo preuzeli su drogu, automobil i vozača u dalju nadležnost.
 

Tagovi:
  • 10:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:55 Serija: Istine i laži (12+) (R)

    ''''''''''Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 11:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 11:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 12:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 12:15 Еmisija: Putuj, probaj, zavoli (R)

    '''Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom' otkriće vam čari turizma i gastronomije širom Republike Srpske i odvešće vas na poznata, manje poznata, pa čak i sasvim nepoznata mjesta.