Nastala vriska

Zmija se uvukla u garderober u firmi - VIDЕO

  • Izvor: Agencije
  • 18.04.2024. 12:35

Iako je juče mnoge krajeve regiona iznenadio snijeg, a temperature su se spustile za čitavih petnanest stepeni, za najpoznatijeg hvatača zmija iz Vladičinog Hana, Vladicu Stankovića, je i juče bilo posla.

Ovoga puta on je intervenisao u vranjskoj fabrici gdje je iz jednog radničkog garderobera, na zaprepašćenje mnogih radnika ove firme, izvukao mladog stepskog smuka dugog jedan metar.

Ovog gmizavca primijetio je juče ujutru jedan od radnika kada je ušao u garderobu da se presvuče. On je istog momenta obavijestio svoje nadležne koji su potom pozvali Vladicu da ih oslobodi ove napasti, piše "Jugmedia". 

Intervencija je za njega bila veoma laka jer je zalutalu zmiju odmah pronašao u ormaru za odlaganje garderobe. Pošto je detaljno pregledao cjelokupnu prostoriju, on je obavijestio prisutne da je riječ o neotrovnoj zmiji koja je tu samo potražila mjesto da se malo utopliti.


Tokom meditacije ugrizla je zmija pa završila u invalidskim kolicima, ovo su detalji užasa

Tokom meditacije ugrizla je zmija pa završila u invalidskim kolicima, ovo su detalji užasa

"U radničkom garderoberu je veoma toplo i zato je zmija izabrala da se baš tu skloni. One se tako ponašaju kada dođe do ovakvog pada temperature", ističe Vladica.

Na snimku koji je Vladica objavio na svom Instagram profilu mogu se čuti i radnice koje su par puta i vrisnule kada su vidjele zmiju.

"Daj da je vidimo, leleee", rekla je jedna žena.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 10:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:55 Serija: Istine i laži (R) (12+)

    ''''''''''''Priča prati dvije porodice, Božić i Isidorović, čiji životi i sudbine se prepliću, a cijelu priču nadopunje paleta ineresantnih likova; svi prolaze kroz situacije u kojima se suočavaju sa ljubavlju, onom uzvraćenom i neuzvraćenom, sa izdajom, lažima, intrigama i tajnama.

  • 11:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 11:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 12:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 12:15 Mikrodržava: Malta, dokumentarni program (R)

    'Mikrodržava: Malta, dokumentarni program (R)