Demokratski predsjednički kandidat

Bajden poljubio unuku u usta na predizbornom mitingu, pljušte osude

  • 04.02.2020. 15:21

Demokratski predsjednički kandidat Džo Bajden poljubio je svoju 19-godišnju unuku u usta tokom predizbornog mitinga u Ajovi u nedjelju. Ovaj potez izazvao je lavinu negativnih komentara na društvenim mrežama.

Svi se odigralo nakon što je bivši potpredsjednik SAD ušao u dvoranu Univerziteta Klark u gradu Dubjuku. Za ruku je držao unuku Finegan Bajden, kćerku svog sina Hantera.

– Želio bih da vas predstavim svojoj unuci Finegan Bajden. Djedovima je uvijek dozvoljeno da blamiraju unuke. Njena baka diplomirala je na ovom univerzitetu sredinom šezdesetih i govorila o tome sve vrijeme – rekao je Bajden.

Ruku je držao preko ramena svoje unuke. Potom je prošetao binom i publici je govorio o razlici između kćerke i unuka, a onda se vratio kod Finegan.

– Ali, unuke ne samo da vole svoje djedove nego već im se i sviđaju. I to je sjajna stvar. Hvala ti, bebo – rekao je Bajden, a potom unuku poljubio u usta, piše New York Post, prenosi Avaz.

Tagovi:
  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R) (12+)

    ''''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Еnergo klub

    Relevantne aktuelnosti iz oblasti proizvodnje električne energije.