Američki predsjednik

Bajden šokirao priznanjem: Razmišljao sam da se ubijem

  • Izvor: B92
  • 29.04.2024. 14:38

Američki predsjednik Džozef Bajden je pričao radijskom voditelju Hauardu Sternu o mračnim vremenima kada su mu prva žena i kćerka poginule u saobraćajnoj nesreći, a otkrio je kako je razmišljao i o samoubistvu.

Naime, Bajden je poznatom radio voditelju dao intervju iznenađenja tokom posjete Njujorku.

U intervjuu je govorio o svom očaju zbog smrti svoje supruge Neli i njihove 13-mjesečne kćerke Naomi u decembru 1972.

"Ne pijem. To nije neka vrlina, ali nikad nisam baš pio. Stalno smo imali alkoholna pića u kući... Htio sam samo da popijem i da se napijem, ali nisam mogao da se natjeram da to uradim. Ne morate biti ludi da biste izvršili samoubistvo. Ako ste jednom bili na vrhu planine, mislite da više nikada neće biti tamo, tako sam se osjećao", rekao je Bajden.


Nov napad u Crvenom moru: Gađan brod pod zastavom Malte

Nov napad u Crvenom moru: Gađan brod pod zastavom Malte

"I samo nakratko, pomislio sam da ću možda jednog dana jednostavno otići do Memorijalnog mosta u Delaveru i skočiti, ali imao sam dvoje djece i to me je zaustavilo", ispričao je u radio intervjuu uživo koji je iznenadio slušaoce.

Iako je dao nekoliko intervjua otkako je preuzeo funkciju predsjednika, ovo pojavljivanje nije ušlo u njegov javni raspored, prenosi "Dejli mejl".

Proveo je četvrtak veče u Njujorku, u kući glumca Majkla Daglasa zatim je, prije nego što je odletio nazad u Bijelu kuću, svratio u studio na Menhetnu kako bi porazgovarao s legendarnim voditeljem radija Sirius XM. Takođe, otkrio je neke novosti tokom intervjua", rekao je da bi bio "srećan ako se sretne sa Trampom u debati".

Nadalje, Stern i Bajden dotaknuli su se i perioda kada je Bajden bio romantično dostupan. Kako tvrdi aktualni američki predsjednik, u to je vrijeme, kao senator, bio i na popisu deset najpoželjnijih američkih neženja.

Kroz intervju, Bajden je prepričao kako je radio kao spasilac u pretežno crnačkoj četvrti u Delaveru. Ispričao je kako je iz nevolje izvukao šestero ljudi.


Albanka zbog Srbina promijenila vjeru: Krstila se isti dan kad i njihov sin

Albanka zbog Srbina promijenila vjeru: Krstila se isti dan kad i njihov sin

"Jeste li ikad spasili nečiji život dok ste bili spasilac", upitao ga je Stern, na šta je Bajden odgovorio: "Čak nekoliko puta".

Stern, koji je u prošlosti intervjuisao Trampa, nije ulazio u suđenje sa Stormi Denijels koje je trenutno u toku, ali spomenuo je zloglasni "napad na Kapitol".

"O čemu mi raspravljamo? Tramp je podigao slušalicu i htio da lažira izbore. Dajte mi 11.000 glasova, to su bile njegove riječi. Ne znam kako bilo koji Amerikanac koji voli ovu zemlju može glasati za njega. Kraj rasprave. Ne možeš da se kandiduješ ako misliš da namjestiš izbore", zaključio je Stern.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 20:00 Tet a tet sa Tatjanom Trninić

    ''Koliko znate o onima koji žive pod budnim okom javnosti?Znate li o čemu maštaju, šta su sve prošli, u čemu uživaju, šta rade kada su potpuno sami? Koje tajne su spremni da otkriju? Koliko su spremni da se ogole?

  • 21:00 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:45 Serija: Ko te šiša (12+)

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:15 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.