U Vestminsterskoj dvorani

Bekam čekao 12 sati u redu da bi odao počast kraljici

  • Izvor: Agencije
  • 16.09.2022. 17:26

Proslavljeni engleski fudbaler Dejvid Bekam čekao je 12 sati u redu kako bi odao počast preminuloj britanskoj kraljici Elizabeti Drugoj u Vestminsterskoj dvorani, prenio je BBC.

Kako se navodi, Bekam je stajao u redu dugom skoro osam kilometara sa običnim svijetom, koji je međusobno dijelio sendviče, krofne i bombone.

Kada su ga primijetili, okupljeni građani su zastali i slikali se sa njim.

– Ovo je naravno težak dan za naciju, za sve širom svijeta, svi saosjećaju i naše misli su sa porodicom i svima koji su ovdje danas. Poseban je osjećaj biti ovdje, slaviti njen život i čuti razne priče koje ljudi imaju da ispričaju. Ovo je tužan dan, ali to prilika da se sjetimo nasljeđa koje je njeno visočanstvo ostavila iza sebe – izjavio je Bekam za Skaj sports.

Bivši fudbaler Mančester junajteda, Reala, Milana i PSŽ odigrao je 115 utakmica za Englesku reprezentaciju i postigao 17 golova, prenosi Kliks.



  • 20:30 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ' ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:00 Serija: Nasljednici (12+)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života. Gro, Frederik i Еmil očekuju pravednu podjelu imanja, no sve što je majka imala, ostavlja vanbračoj ćerci Signe.

  • 22:00 Film

    ''''Film

  • 00:10 Noćni program

    Noćni program