Bivši meksički guverner likvidiran u toaletu restorana

  • 18.12.2020. 22:58

Bivši guverner meksičke države Halisko, koji je ubijen u petak ujutro, likvidiran je u kupatilu restorana na plaži risorta Puerto Valjarte.

Zvaničnici su rekli da je Artistotela Sandovala upucao s leđa neidentifikovani napadač, dok je njegovo obezbjeđenje bilo napolju.

Pucnjava je nastavljena i dok su telohranitelji pokušavali da prebace Sandovala u bolnicu, prenio je AP.

Aristóteles Sandoval, former governor of the Mexican state of Jalisco, was murdered this morning by armed assailants inside #District5 bar in #PuertoVallarta. #aristoteles #jalisco #mexico #cjng #mencho #bodyguard #escolta #guardaespalda #aristotelessandoval pic.twitter.com/Y7iSEU8GXG

Sandoval je bio guverner od 2013. do 2018. godine, ali je bio u sjenci Halisko kartela, koji je postao jedan od najmoćnijih u državi, sijući smrt i osvetu, dodaje AP.

  • 20:30 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ' ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:00 Serija: Nasljednici (12+)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života. Gro, Frederik i Еmil očekuju pravednu podjelu imanja, no sve što je majka imala, ostavlja vanbračoj ćerci Signe.

  • 22:00 Film

    ''''Film

  • 00:10 Noćni program

    Noćni program