Legendarni golman

Bufon: Moja najveća sramota je što sam kupio diplomu srednje škole

  • Izvor: B92
  • 12.02.2024. 18:31

Legendarni italijanski golman Đanluiđi Bufon otkrio šta mu je najveća mrlja iz mladosti.

Bufon je jedan od najvećih golmana svih vremena, a tokom bogate karijere bio je šampion sveta sa Italijom, kao i prvak Italija sa Juventusom, a branio je još za Parmu i PSŽ.

Italijan je priznao je da se srami samo jednog svog poteza iz mladosti, pošto nije imao vremena da se bavi obrazovanjem.

"Napravio sam mnogo grešaka kad sam bio mlad. Ono čega se najviše stidim jeste kupovina srednjoškolske diplome. Nikad to ne bih napravio, jer je to nečasno. Ne želim prečicama doći do uspjeha. Ali, eto, nisam savršen i mislim da sam zato i blizak s ljudima", ispričao je Bufon na konferenciji za medije.

Bufon je u avgustu prošle godine završio igračku karijeru u 46. godini i odmah je postao šef delegacije italijanske reprezentacije.

Pratite nas i putem Vibera

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R) (12+)

    ''''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Еnergo klub

    Relevantne aktuelnosti iz oblasti proizvodnje električne energije.