Užas

Djevojčica se ubila nakon vršnjačkog nasilja i silovanja, majka objavila šokantan snimak

  • Izvor: ATV
  • 01.09.2021. 21:36

Dvanaestogodišnja Semina Halivel iz Sautporta izvršila je samoubistvo nakon što je duže vrijeme trpjela vršnjačko nasilje, piše "Daily Mail".

Njena majka Rejčel Halivel ispričala je za medije da je to nasilje na kraju završilo seksualnim napastvovanjem, dodaje "Daily Mail".

Prema riječima majke, njenu kćerku je 25. februara navodno silovao dječak "sličnih godina".

Nakon seksualnog napada, nesrećna djwevojčica je mjesecima bila izložena izrugivanju i zlostavljanju na internetu.

Takođe, dva puta je u aprilu fizički napadnuta u parkovima blizu njene kuće u Sautportu.

Njena majka objavila je šokantne snimke na kojima se vidi kako grupa djevojčica udara, šutira i vuče Seminu po tlu.

"Želim da cijela zemlja vidi kroz šta je moja kćerka prošla. Neću stati dok ne dobijem pravdu za svoju bebu. Nikada neće biti zaboravljena", rekla je Rejčel za "Liverpool Echo".

Dodala je da su ljudi i nakon sahrane njene kćerkice u junu nastavljali da ostavljaju strašne poruke na društvenim mrežama.

Tako, isječci objava sa društvene mreže Snapchat prikazuju kako korisnici zbijaju šale na račun njene tragične smrti i prijete da će uništiti grob djevojčice.

Poslanica Laburista Apsana Begum potegla je pitanje Seminine smrti pred komitetom 23. juna.

Pitala je sekretara obrazovanja Gevina Vilijamsona šta je moguće uraditi da bi se mladi zaštitili od silovanja i zlostavljanja.

Iz policije su potvrdili da istražuju slučaj smrti dvanaestogodišnje djevojčice.

"Nastavljamo da istražujemo prijavu silovanja u Sautportu u februaru ove godine i drugim povezanim navodima", saopštili su iz policije.

  • 20:10 Mikrodržave: Malta, dokumentarni program

    '''Mikrodržave: Malta, dokumentarni program

  • 21:10 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ''''''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 22:00 Serija: Ko te šiša (12+)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:30 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:45 Serija: Red Rok (12+)

    ''''Red Rok' je irska kriminalistička serija u režiji Petera MkKena koja prati slučajeve policijske stanice smještene u izmišljeni primorski grad Red Rok u blizini Dablina, te privatne turbulentne odnose gardista i mještana.

  • 23:15 Noćni program

    Noćni program