Nalaze se na Tasosu

Drama srpske porodice u Grčkoj: Dječak hitno mora na operaciju, a zaražen koronom

  • 10.07.2020. 12:57

Srpska porodica koja je otputovala na ljetovanje na grčko ostrvo Tasos, preživljava pravu dramu ovih dana.

Kako se saznaje od jedne turističke agencije na Tasosu, u bolnicu u Kavali, prvom većem gradu u blizini Tasosa, primljen je desetogodišnji dječak sa jakim bolovima u stomaku i povišenom temperaturom, a zatim se ispostavilo i da je zaražen korona virusom.

– Dovezli su ga roditelji sa kojima je ljetovao na Tasosu. U bolnici im je rečeno da je neophodna operacija slijepog crijeva i ona je bila zakazana za juče. Urađen je test na korona virus jer je sada po protokolu obavezan. Ispostavilo se i da je dečak pozitivan iako je roditeljima rađen test na granici i bili su negativni – kaže izvor upoznat sa slučajem.

Kako ističe, roditeljima nije jasno kako je moguće da je dijete pozitivno, jer nije bilo u kontaktu sa drugim ljudima, osim sa njima, za tih nekoliko dana odmora na Tasosu.

– Oni su zatražil da se uradi drugi test i sada čekaju rezultate. Roditelji su izrazili želju da nastave liječenje u Srbiji čim se za to stvore uslovi- dodaje izvor.

Tagovi:
  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 17:00 Serija: Voda u prahu (12+) (R)

    ''Napeta portugalsko-galicijska serija 'Voda u prahu' stiže u naš program i možemo samo reći - iz epizode u epizodu napetost će rasti do usijanja!

  • 17:50 Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

    ''Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

  • 18:20 Serija: Ljubavni zalogaji (12+) (R)

    Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.