Prijetio da će sve da pobije

Elektrošokiran nakon što je ušao na aerodrom sa dva noža FOTO

  • 03.06.2019. 18:17

Muškarac (30) je u noći s nedjelje na ponedjeljak ušetao na londonski aerodrom Getvik s dva noža. Aerodrom je zatvoren nakon što je osoblje spazilo muškarca kako šeta s dva ogromna noža u rukama.

Prijetio je prisutnima ubistvom, a oružana policija je brzo "uletjela" u aerodrom, evakuisala putnike i elektrošokirala muškarca, prenosi "Daily Mail". 

Sve se odvijalo u prostorijama za osoblje pa nije poznato kako je muškarac uopšte završio tamo i radi li se o zaposleniku aerodroma ili uljezu.

Policija ne povezuje ovaj čin s terorizmom, a muškarac je trenutno u pritvoru.

"Dok smo čekali prtljag, evakuisali su nas. Još smo na aerodromu. Čuli smo da se radi o muškarcu s noževima", napisala je jedna putnica na Fejsbuku.

"Bio je sigurnosni problem, tako su nam rekli. Evakuisali su nas kako bi nas zaštitili. Muškarac je priveden, niko nije stradao", napisao je drugi putnik.

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Biznis klub

    '‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.