Užas u Indiji

Grupno silovanje gluvonijeme djevojčice: Teško povrijeđena oštrim predmetom bori se za život

  • Izvor: SRNA
  • 12.01.2022. 18:18

Gluvonijema djevojčica višestruko je silovana i bačena na ulicu u blizini odvodnog kanala u gradu Alvar, u indijskoj državi Radžastan.

Silovanje se dogodilo kasno sinoć, ali je jedan prolaznik tek danas primjetio maloljetnicu koja se grčila od bolova.

On je pozvao policiju koja ju je hitno odvezla u lokalnu bolnicu.

– Saznali smo da je maloljetnica nestala iz obližnjeg sela Malakheda juče oko 16 časova. Obavijestili smo njene roditelje i oni su identifikovali svoje dijete – rekao je nadzornik policije Tedžasvini Gautam za indijsku novinsku agenciju IANS.

Ljekari su rekli da je djevojčica teško povrijeđena oštrim predmetom i da je u veoma teškom stanju – bori se za život na odjeljenju intenzivne njege.

Kako bi obezbijedila savremenu njegu i terapiju, policija je prevezla devojčicu u bolnicu “JK Lon” u gradu Džajpur, u istoj državi.

Djevojčicu liječi tim od sedam ljekara, među kojima su ginekolozi i plastični hirurzi. Policija traga za neidentifikovanim počiniocima i pregleda snimke nadzornih kamera, navodi “Sputnjik”.

Tagovi:
  • 20:00 Еmisija: Bingo

    Brojčana igra sa izvlačnjem brojeva, od 1 do 90 putem bubnja, u kojoj se unaprijed utvrđuje visina fonda dobitaka i njegova raspodjela.

  • 20:30 Na ivici terena

    Na ivici terena

  • 21:00 Еmisija: Ćirilica

    Autorska emisija Milomira Marića.

  • 23:20 Muzzik top 20

    Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

  • 00:30 Noćni program

    Noćni program