Hladni talas u SAD zaledio Nijagarine vodopade

  • 23.02.2021. 14:11

Dijelovi Nijagarinih vodopada, na granici SAD i Kanade, zaledili su se u toku jučerašnjeg dana nakon što su se prošle nedelje temperature spustile na -18C na rijeci Nijagari, a hladni talas je još uvijek prisutan u američkoj državi Njujork i drugim dijelovima Severne Amerike, piše Indipendent.

Britanski list navodi da su turisti koji su se juče zatekli na Nijagarinim vodopadima mogli da vide i fotografišu velike komade leda kako plutaju u vodi, dok su oblaci pare i duga bili prisutni tokom celog dana.

Indipendent piše da iako se na nekim fotografijama čini da su slapovi vode u potpunosti smrznuti, voda nikada ne prestaje da teče uprkos ovakvim uslovima, a prisustvo velikih površina leda na vodopadu zabilježeno je i tokom 2014. i 2015. godine kada su polarni cikloni pogodili to područje.

Zajedno s mnogim drugim saveznim državama širom SAD tokom posljednje dvije nedjelje, i Njujork je pogođen jakim hladnim talasom , a više snežnih padavina se očekuje na Nijagari i tokom sljedećih nekoliko dana, navodi britanski list.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Naša Srpska

    Naša Srpska

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:43 Sport

    Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.