Italija

Identifikovan prvi pacijent zaražena od koronavirusa, oboljela i njegova trudna supruga

  • 26.02.2020. 08:28

U Italiji još nije identifikovan nulti pacijent, ali jeste prvi, a to je 38-godišnji muškarac kojem je samo poznato ime - Matija i koji je zbog respiratornih problema bio hospitalizovan na odjeljenju intenzivne njege u Kodonju, a trenutno se nalazi u bolnici San Mateo, 35 kilometara južno od Milana.

To je saopštio portparol italijanske civilne zaštite i dodao da je i njegova trudna supruga takode pozitivna na koronavirus i da je hospitalizovana, ali da njeno stanje nije zabrinjavajuće, prenosi CNN.

Do sada je u svijetu od koronavirusa preminulo 2.763, a oboljelo je skoro 80.000 osoba.

Tagovi:
  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 20:00 Tet a tet sa Tatjanom Trninić

    ''Koliko znate o onima koji žive pod budnim okom javnosti?Znate li o čemu maštaju, šta su sve prošli, u čemu uživaju, šta rade kada su potpuno sami? Koje tajne su spremni da otkriju? Koliko su spremni da se ogole?

  • 21:00 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:45 Serija: Ko te šiša (12+)

    Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:15 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.