Čečenija

Kadirov poslao jezivu poruku Izraelu: Razmislite dva puta

  • Izvor: Agencije
  • 18.10.2023. 19:58

Čečenski lider Ramzan Kadirov pozvao je Izrael da zaustavi eskalaciju sukoba sa Palestinom i dva puta razmisli prije nego što isprovocira muslimane širom svijeta da se osvete.

"Ako izraelski režim misli da je Palestina sama i da sa njom mogu da rade šta hoće, ozbiljno se varaju", rekao je Kadirov u objavi na svom Telegram kanalu.

"Ne provocirajte ljude. Nemojte se rugati i podsticati muslimane širom svijeta da uzvrate. To će vas koštati hiljadu puta više od potencijalnog dobitka kojem ste se nadali. Razmislite prije nego što napravite jednu od najvećih i najkobnijih grešaka u svojoj istoriji", dodao je on, prenosi ruska državna novinska agencija TASS. 


Najezda zmija: Sakrila se u dječjem krevetu, kod medvedića!

Najezda zmija: Sakrila se u dječjem krevetu, kod medvedića!

Prema njegovim riječima, Izrael sebi dozvoljava previše i "prijeti da će izbrisati čitav jedan narod sa mape".

Čečenski lider je ranije zamjerio Zapadu dvostruke standarde u arapsko-izraelskom sukobu.

On smatra da bi situacija na Bliskom istoku bila drugačija kada bi drugi šefovi država, po ugledu na ruskog predsjednika Vladimira Putina, poštovali vjeru i štitili je od nasrtaja.

On je uvjeren da bi tada sukob bio izbjegnut.

Pratite nas i putem Vibera

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 20:00 Serija: Ljubavni zalogaji (12+)

    ' '''Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.

  • 20:30 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ' ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:00 Serija: Nasljednici (12+)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života. Gro, Frederik i Еmil očekuju pravednu podjelu imanja, no sve što je majka imala, ostavlja vanbračoj ćerci Signe.

  • 22:00 Film

    ''''Film