Ostala paralizovana

Kolaps u Moskvi zbog snijega

  • 27.01.2019. 10:12

Desetine nesreća, lančani sudari, blokirani kolovozi – snežna oluja koja je pogodila Moskvu izazvala je pravi kolaps u prestonici Rusije.

Vlasti Moskve dopremile su preko 12.000 komada opreme kako bi se očistio snijeg sa puteva i trotoara u gradu.

Međutim, i pored toga, Moskva je u subotu bila “paralizovana“.

Na auto-putu Simferopol više od 50 vozila učestvovalo je u nekoliko sudara u oba smijera, a snimci sa lica mjesta pokazuju koliki je haos nastao. 

Srećom nije bilo stradalih, a tri osobe su lakše povrijeđene. 

Raščišćavanje terena trajalo je satima. 

Inače, nevrijeme je napravilo probleme i kada je vazdušni saobraćaj u pitanju, pa je tako sa aerodroma Domodedovo otkazano 11 letova, dok su dolasci pomereni. Oko 30 letova otkazano je i sa aerodroma Vnukovo i Šermetijevo.

Tagovi:
  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Biznis klub

    '‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.