Novi Zeland

Majka djetetu kupila pecivo, kada je vidjela šta žvaće doživjela šok

  • Izvor: Agencije
  • 25.04.2024. 08:13

Majka sa Novog Zelanda je ostala u šoku kada je vidjela svoje dijete kako žvaće nogu od pacova koju je izvadio iz peciva.

Naime, Šenon Belman je svom 10-mjesečnom sinu dala užinu koju je kupila u supermarketu Pak'nSejv na sjevernom ostrvu Novog Zelanda 22. marta. Sada joj je rečeno da je nogu pacova dijete vjerovatno našlo u njenoj kući, a ne u hljebu sa bijelim lukom koji je kupila u prodavnici za koji je prvobitno sumnjala.

Ovo je prvi snimak objavljen na Jutjubu

Ovo je prvi snimak objavljen na Jutjubu

- Vidjela sam ovo kako mu viri iz usta i zgrabila, nisam mogla da vjerujem“, rekla je gospođa Belman tada za NZ Herald , dodajući da je njen sin posle incidenta patio od bolova u stomaku.

Lanac prehrambenih proizvoda je odmah opozvao tu marku hljeba od bijelog luka iz svih svojih prodavnica širom zemlje i počela je istraga odakle je pacovska noga.

Sumnja se da je dijete našlo nogu u kući

Sada je Novozelandska služba za bezbjednost hrane utvrdila da je noga glodara „najvjerovatnije“ došla iz kuće gospođe Belman. Rečeno je da je hljeb dva puta skuvan.

To je značilo da je malo vjerovatno da se noga nađe u hljebu od bijelog luka u bilo kojoj tački komercijalnog lanca snabdijevanja.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: