Sve riješio sin

Misterija žene koja je vidjela mrtvog supruga u promotivnom spotu riješena

  • Izvor: ATV
  • 25.01.2023. 22:09

Žena koja je vjerovala da je vidjela mrtvog muža u novom promotivnom videu indijskog restorana napravila je grešku, tvrdi se danas.

Udovica Lusi Votson, 59, nesvjesno je izazvala buru na internetu nakon što je tvrdila da se na snimku vidi njen pokojni suprug Hari Doerti kako jede sa svojim sinom Aleksom u Spajs kolibi u blizini njene kuće u Emsvortu, Zapadni Sasek.

Objava na Fejsbuk stranici restorana izazvala je poplavu poruka korisnika društvenih mreža čak sa Tahitija i Američkih Devičanskih ostrva, koji su bombardovali sajt teorijama o misteriji.

Ali sada se Aleks, 39, javio da riješi stvar jednom zauvijek i potvrdio da se on i njegov pokojni otac ne pojavljuju u videu.

Nakon što je prvi put video snimak, rekao je za MailOnline: „Nema šanse. To nije moj tata i nisam ja. Ona je pogrešno shvatila.

„Iz komentara možete vidjeti da su ljudi zaista zaintrigirani zbog toga. Oni zaista žele da znaju odgovore.

„Odgovor je da to nije moj tata – to je to.“

Lusi je ispričala kako je bila uvjerena da je uočila svog 'trenutačno prepoznatljivog' muža – koji je bio nagrađivani novinar i popularni lokalni lik veći od života.

Ona je rekla da je njen muž, koji je preminuo u 61. godini 2014. godine, bio "velik, osebujan čovjek" koji je imao sijedu kosu i naočare.

Ona je dodala: 'Prepoznala sam plavu duksericu koju je nosio i on sjedi tamo sa svojim sinom Aleksom.'

Lusi je ispričala kako bi par povremeno večerao u indijskom restoranu kada bi Aleks došao da posjeti svog oca.

Vjerovala je da je restoran postavio stare snimke u želji da privuče nove kupce.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 20:00 Serija: Ljubavni zalogaji (12+)

    ' '''Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.

  • 20:30 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ' ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:00 Serija: Nasljednici (12+)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života. Gro, Frederik i Еmil očekuju pravednu podjelu imanja, no sve što je majka imala, ostavlja vanbračoj ćerci Signe.

  • 22:00 Film

    ''''Film