Ubistva u Centralnoafričkoj Republici

Na putu pronađena tijela trojice Rusa

  • 31.07.2018. 17:33

Tijela trojice ruskih državljana sa novinarskim iskaznicama pronađena su na putu, 23 kilometra od grada Sibut u Centralnoafričkoj Republici, izjavio je izvor blizak istrazi o incidentu.

Neimenovani izvor agencije AFP izjavio je da su trojicu Rusa ubili "neidentifikovani naoružani muškarci". 

Ukoliko se potvrdi, biće to prvi slučaj ubistva ruskih državljana u Centralnoafričkoj Republici, gdje je prisustvo Rusa povećano u posljednjih nekoliko mjeseci, piše "Sputnjik". 

Rusija je u martu na zahtjev predsjednika Cenralnoafričke Republike Fostena Arkanža Tuadere u tu zemlju poslala pet ruskih vojnika, 170 civilnih instruktora, zajedno sa manjom pošiljkom oružja i municije.  

  • 22:00 Serija: Ko te šiša (12+)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:30 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:45 Serija: Red Rok (12+)

    ''''Red Rok' je irska kriminalistička serija u režiji Petera MkKena koja prati slučajeve policijske stanice smještene u izmišljeni primorski grad Red Rok u blizini Dablina, te privatne turbulentne odnose gardista i mještana.

  • 23:15 Noćni program

    Noćni program