Krater dubok 20 metara

Napulj: Rupa nastala poslije eksplozije progutala automobile

  • 08.01.2021. 12:59

Na parkingu u blizini kovid centra u Napulju jutros se uz buku, lomljavu i zvuk eksplozije otvorio veliki krater u zemlji, dubok 20 metara.

U ponor su se uz buku sručile tone zemlje, asfalta, kamenja i nekoliko automobila koji su tu bili parkirani.

Na licu mjesta, piše agencija AGI, nalaze se vatrogasci koji uz pse tragače pokušavaju utvrditi da li se među urušenim materijalom i vozilima nalaze i osobe. Za sada nema informacija o povrijeđenima ili eventualno nestalim.

Krater i urušavanje zemlje su oštetili kablove i cijevi pa je bilo neophodno evakuisati hostel, zgradu gde su smješteni lakši kovid pacijenti, ali centralna bolnica i glavni kovid-centar nisu pretrpjeli štetu niti su ugroženi, pa nastavljaju sa radom.

Vlasti isključuju mogućnost namjerne eksplozije, a policija istražuje uzroke. Agencija podsjeća da su proteklih dana u Naupulju bile velike kiše.

Tagovi:
  • 19:55 Vremenska prognoza

    Pregled vremenskih i biometeoroloških prilika u zemlji i regionu.

  • 20:00 Еmisija: Bingo

    Brojčana igra sa izvlačnjem brojeva, od 1 do 90 putem bubnja, u kojoj se unaprijed utvrđuje visina fonda dobitaka i njegova raspodjela.

  • 20:30 Na ivici terena

    Na ivici terena

  • 21:00 Еmisija: Ćirilica

    Autorska emisija Milomira Marića.

  • 23:20 Muzzik top 20

    Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

  • 00:30 Noćni program

    Noćni program