Fatima Florez

Nova prva dama Argentine snimila eksplicitni video s bivšim

  • Izvor: Agencije
  • 23.11.2023. 08:53

Argentinska glumica, komičarka, voditeljka i imitatorka Fatima Florez (42) nova je "prva dama Argentine" te djevojka novoizabranog predsjednika Argentine Havijera Mileija.

Nakon što je Fatima proglašena "prvom damom Argentine", izazvala je zanimanje ostatka svijeta.

Tokom izbora predsjednika Argentine, Fatima je bila velika podrška Havijeru pa je čak na svom profilu na Instagramu, gdje je sada prati više od milion ljudi, objavila fotografiju na kojoj glasa.

Ali, uprkos tome što je privukla javnost, ipak neki sumnjaju i da će Fatima uspjeti ukrotiti Havijera, koji slovi kao plejboj i sebe naziva lavom.

Glumica je na takve komentare odgovorila šaljivom imitacijom svog dečka, uz koju se prikladno nazvala lavicom.

Podsjećamo, par je u vezi od jula ove godine, a upoznali su se u decembru prošle godine u tolk šou, dok je ona još bila u braku sa sada već bivšim suprugom, 20 godina starijim Norbertom Markosom, s kim je provela u braku 22 godine, a upoznali su se na snimanju jedne serije, gdje je on prepoznao njen talenat za imitaciju te joj postao menadžer, piše "Pinkvil".


Vic dana: Legli Mujo i Fata u krevet, a grmi

Vic dana: Legli Mujo i Fata u krevet, a grmi

Vjenčali su se 2001. godine, a on joj je pomogao da izgradi karijeru.

Nakon toga, glumica se pojavila u brojnim televizijskim emisijama pa je pokrenula i vlastitu emisiju "Fatima Florez es Unika", a simpatije javnosti osvojila je svojom imitacijom nekadašnje argentinske potpredsjednice Kristine Kircner.

Ipak, posebno zanimanje javnosti privukao je kućni uradak koji je snimila s bivšim suprugom, koji je 2013. godio dospio u javnost, nakon čega se munjevito proširio internetom.

Nije poznato kada se Florez razvela od bivšeg supruga ni je li razlog tome bio novoizabrani predsjednik Argentine.

Pratite nas i putem Vibera