Portsmut

Osmogodišnja djevojčica umrla nakon pada sa balkona, uhapšena žena

  • Izvor: Agencije
  • 26.08.2023. 12:37

Osmogodišnja djevojčica umrla je nakon pada sa balkona stambenog bloka u Portsmutu u Engleskoj, a 43-godišnja žena je uhapšena.

Službe hitne pomoći izašle su na lice mjesta u Baklendu juče oko 18.50. Policija je potvrdila da je djevojčica umrla nakon pada sa balkona.

Uhapšena je 43-godišnja žena zbog sumnje da ju je zanemarila.

Portparol policije rekao je za Mejl onlajn: 

„Pozvali su nas u četvrtak, 24. avgusta u 18.50 zbog izvještaja da je dijete palo sa balkona u ulici Vingfild u Portsmutu. Prisustvovali smo kolegama iz Južne centralne hitne pomoći koji su zbrinuli osmogodišnju djevojčicu, koja je potom preminula. Njena porodica je obaviještena“,  rekao je portparol policije za Mejl onlajn a prenosi Nova.

„Svako ko ima bilo kakve nedoumice može razgovarati sa našim timovima policije u susjedstvu koji će redovno patrolirati. Četrdesettrogodišnja žena je uhapšena zbog sumnje da je zanemarila dijete i u ovom trenutku ostaje u pritvoru“, dodao je. 

Pratite nas i putem Vibera

  • 12:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 12:55 Еmisija: Imate riječ sa Milijanom Kos (R)

    'Imate riječ sa Milijanom Kos', emisija glavne i odgovorne urednice informativnog programa, daće priliku riječima da stignu do vas.

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R) (12+)

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''''''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.