Užas!

Otac bacio bebu u kontejner, sve priznao policiji

  • Izvor: Telegraf
  • 10.05.2024. 19:05

Otac novorođenčeta, čije tijelo je pronađeno na deponiji u Grčkoj, priznao je da je on bacio bebu u kontejner. Otac, porijeklom iz Nepala tvrdi pak da dijete nije ubijeno, već da je u pitanju prijevremeni porođaj i da je dijete mrtvorođeno.

Novorođenče je juče bacio u kontejner u u gradu Vravrona, a policija je brzo uspjela da locira roditelje i privede ih na razgovor, pošto je sinoć majka bebe primljena u bolnicu sa obilnim krvarenjem. Nakon toga je pregledom kamera ustanovljeno da je otac bebu bacio u đubre.

"Ništa strašnije u životu nisam vidio"

Zamjenik gradonačelnika kaže da je prizor na deponiji bio jeziv.

- To je nešto najstrašnije što sam vidio u životu - rekao je Janis Aidionitis, opisujući trenutak kada je tijelo uočeno na deponiji.

- Tijelo je završilo u presi, glava bebice je završila u presi, a rukica je virila - ispričao je Aidionitis.

On je rekao da su svi u šoku nakon tog jezivog prizora, te da je đubre jutros skupljano na području gdje je tijelo bačeno.

Podsjetimo, policija je ranije saopštila da će u ponedjeljak biti obavljena obdukcija.

(Telegraf.rs)

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 19:55 Vremenska prognoza

    Pregled vremenskih i biometeoroloških prilika u zemlji i regionu.

  • 20:00 Еmisija: Bingo

    Brojčana igra sa izvlačnjem brojeva, od 1 do 90 putem bubnja, u kojoj se unaprijed utvrđuje visina fonda dobitaka i njegova raspodjela.

  • 20:30 Na ivici terena

    Na ivici terena

  • 21:00 Еmisija: Ćirilica

    Autorska emisija Milomira Marića.

  • 23:20 Muzzik top 20

    Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

  • 00:30 Noćni program

    Noćni program