Portparol Kremlja

Peskov: Jermenija nije poslala zvanično obavještenje o zamrzavanju članstva

 • Izvor: SRNA
 • 23.02.2024. 11:53

Jermenija nije poslala zvanično obavještenje o svom zamrzavanju članstva u Organizaciji Ugovora o kolektivnoj bezbjednosti /ODKB/, rekao je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

"Jermenska strana nije preduzela zvanične postupke i namjeravamo da stupimo u kontakt sa našim kolegama kako bi nam pojasnili značenje svojih izjava", istakao je Peskov.

On je naglasio da je u ovom slučaju veoma bitno shvatiti detalje, te izrazio nadu da će Jerevan sve objasniti, prenosi TASS.

Nešto ranije je jermenski premijer Nikola Pašinjan izjavio da Jermenija suspenduje svoje učešće u ODKB-u.

Pašinjan nije prisustvovao nedavno održanom samitu ODKB-a u Minsku.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
 • 13:55 Vijesti

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 14:00 Serija: Ko te šiša (R) (12+)

  'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

 • 14:40 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

  ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

 • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

  Ova zanimljiva i uzbudljiva priča prati Dilan, mladu djevojku koja svoje snove mora da stavi po strani i uda se za Barana, koji bi ženidbom sa njom prekinuo dugogodišnju krvnu osvetu između njihovih porodica, Karabej i Demir.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?