Haos na letu

Pijani muškarac tukao putnike u avionu

  • Izvor: Blic
  • 24.04.2024. 08:24

Šokantni snimak koji se proširio društvenim mrežama prikazuje opakog nasilnika kako udara policajce i članove kabinskog osoblja na letu iz Velike Britanije za Tursku ovog vikenda.

Ovo je izazvalo užasnute krike drugih putnika, uključujući i djevojčicu koja se može vidjeti kako pokriva lice rukama prije nego što majka krene da je tješi.

Na snimku se vidi kako razdragani putnik, koji nosi zeleno-bijelu prugastu majicu fudbalskog kluba Seltik, divlje udara stjuardese koje pokušavaju da ga zadrže.

Prema pisanju, putnici su rekli da je fudbalski navijač izazivao prekid tokom leta, koji je poletio iz Еdinburga nekoliko sati ranije.

– Prije nego što je sve počelo, stjuardesa je morala da ga zadrži dobrih 20 minuta – rekao je putnik.

Članovi posade aviona takođe su pronašli praznu bocu votke.

– U prednjem dijelu aviona začulo se veselje kada je neko saznao rezultat – fudbalske utakmice Seltika, rekao je putnik.

Svjedok je dodao: „Još jedan dječak je momku rekao da treba da ga je sramota jer navija za Seltik i tada je ovaj jednostavno izgubio strpljenje.”

Huligan je potom skočio sa svog sjedišta, naizgled pokušavajući da udari turskog policajca i člana posade aviona dok su drugi putnici pokušavali da intervenišu u tuči.

Na video snimku svađe objavljenom na mreži prikazana je preplašena djevojčica, kako sjedi oko tri reda iza mjesta gdje se odigrava tuča. Djevojčica je izgledala nervozna, kretala se u sjedištu dok je rukama pokrivala lice, prije nego što ju je majka povukla u krilo.

Čovjek je nastavio da udara ljude dok se kretao ka prolazu aviona, a na kraju je pao na pod.

Ali ni to ga nije spriječilo da ispolji napad histerije, nastavio je da udara po podu. Mogu se vidjeti putnici kako guraju glave u prolaz, pokušavajući da vide neposlušnog putnika.

Jedna žena je vrisnula dok je muškarac bacao svoje posljednje zamahe.

Kako je nasilna epidemija privedena kraju, čuje se kako majka govori svom djetetu: „U redu je, dušo. U redu je.”

Na drugom snimku objavljenom na mreži vidi se kako je muškarac vezan lisicama od strane policije i izvučen je do prolaza i izlazi iz aviona, piše Njujork post.

Činilo se da je imao nekoliko ogrebotina po licu i pjevao je, na šta osoba koja snima video jednostavno kaže: „Sramotno“.

Portparol Еasijet-a potvrdio je tuču, napominjući da je policija morala da uđe na let kada je sletio zbog ometajućeg ponašanja putnika.



Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 10:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:55 Serija: Istine i laži (12+) (R)

    ''''''''''Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 11:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 11:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 12:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 12:15 Еmisija: Naša Srpska (R)

    ''Еmisija 'Naša Srpska' donose aktuelne teme iz privrede, turizma, zdravlja, kulture i sporta iz svih krajeva naše zemlje.