Podnio ostavku

Policajac u SAD-u tukao 11-godišnju učenicu, uzela je previše mlijeka

  • 24.10.2019. 09:34

Policajac iz Novog Meksika dao je ostavku nakon što je snimljen kako se koristi pretjeranom silom pri savladavanju 11-godišnje djevojčice koja je navodno iz školske kantine uzela previše mlijeka.

Iz policijske stanice Farmington saopštili su u nedjelju da je policajac Zachary Christensen odstupio s dužnosti nakon što je pokrenuta interna istraga o pretjeranoj upotrebi sile tokom incidenta koji se dogodio 27. kolovoza u školi Mesa View.

Baca je na pod kako bi joj stavio lisice

Na snimci s kamere, koja je dio standardne opreme policijskih službenika, vidi se kako policajac nakon verbalnog sukoba između djevojčice i direktora na silu uzima njen ruksak i uskoro je baca na pod kako bi joj stavio lisice, piše Daily Mail.

Steven Hebbe, šef policijske stanice Farmington, kazao je da ponašanje službenika nije u skladu sa standardima odjeljenja i naglasio kako "nema izgovora za ovakav način ponašanja".

Christensen je navodno rekao da je pokušao uhapsiti djevojku jer je otišla ravno u kantinu, uzela više mlijeka nego što je trebalo i bacila mlijeko na pod.

Potres mozga i povreda ruku i ramena

Neidentifikovana učenica pretrpjela je potres mozga i povrede na rukama i ramenima.

“Ne možeš vrijeđati direktora. Dosta mi je toga. Gotova si“, čuje se na video snimci kako govori Christensen. Nakon toga baca 11-godišnjakinju na pod, a ona plače i govori kako je boli.

Advokat porodice djevojčice rekao je KRQE News 13 da namjera poduzeti pravne mjere zbog incidenta.

Tagovi:
  • 17:50 Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

    ''Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

  • 18:20 Serija: Ljubavni zalogaji (12+) (R)

    Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 20:00 Serija: Ljubavni zalogaji (12+)

    ' '''Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.

  • 20:30 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ' ''Serija: Od jutra do sutra (12+)