Tragedija

Policajci ubjeđivali djevojčicu (15) da ne izvrši samoubistvo, pa je oni ubili

  • 20.03.2024. 20:32

Еmocionalno uznemirenu djevojčicu (15) sa Floride ubili su policajci u ponedjeljak rano ujutru nakon što je ona navodno ukrala pištolj i uperila ga u njih.

Zamjenik šerifa Florida Kiz ubio je tinejdžerku koja je htjela da izvrši samoubistvo, a koja je ukrala pištolj. Ona je prethodno čekićem razbila bravu kojom je bio obezbijeđen okidač pištolja i uputila se na "udaljenu lokaciju na ostrvu Stok" oko 5.20 ujutru.

Policajci su pratili djevojku u pokušaju da "deeskaliraju situaciju", ali je ona uperila pištolj u njih.

"Nisu vikali. Nisu vrištali. Bili su veoma ljubazni, govorili su joj da misli na svoju porodicu i govorili joj da je cijeli život pred njom", rekao je šerif okruga Monro Rik Remzi.

Policajci su posle pucnjave pozvali ljekarsku ekipu i ukazali djevojčici prvu pomoć do dolaska hitne pomoći.

Tinejdžerka je preminula u medicinskom centru Louer Kiz, rekao je portparol Adam Linhardt.

"Ovaj incident je tragedija za sve umiješane", rekao je šerif Remzi.

"Iako se čini da je zamjenik djelovao u samoodbrani, zatražio sam od Odjeljenja za sprovođenje zakona Floride da sprovede nezavisnu istragu kako bi se obezbijedila transparentnost", zaključio je šerif, piše "BrefNews"

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 17:50 Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

    ''Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

  • 18:20 Serija: Ljubavni zalogaji (12+) (R)

    Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 20:00 Serija: Ljubavni zalogaji (12+)

    ' '''Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.

  • 20:30 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ' ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.