Američki potpredsjednik

Potpredsjednik SAD, Majk Pens, u samoizolaciji

  • 11.05.2020. 07:57

Američki potpredsjednik Majk Pens nalazi se u samoizolaciji, izvan Bijele kuće, nakon što je potvrđeno da je njegova portparolka zaražena virusom korona, prenosi Blumberg pozivajući se na tri neimenovana izvora upoznata sa situacijom.

Kako navodi, Pens nije prisustvovao sastanku u subotu sa predsjednikom Donaldom Trampom i vojnim zvaničnicima. Jedan od izvora navodi da je Pensov rezultat na virus korona u nedjelju bio negativan.

Kako dodaje, Tramp i Pens redovno se testiraju na virus.

Bijela kuća nije odgovorila na zahtjev za komentar, prenosi Rojters.

U Bijeloj kući registrovana su dva slučaja virusa korona, što je podstaklo strahove da su zaraženi i predsjednik i potpredsjednik.

Dan nakon što je otkriveno da je Trampov lični batler pozitivan na virus korona, objavljeno je da je zaražena i Pensova portparolka i supruga Trampovog savjetnika Stefana Milera, Kejti Miler.

  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 14:15 Serija: Aviodžije (R) (12+)

    'Serija 'Aviondžije' je domaći sitkom u režiji i prema ideji Saše i Ivana Al Hameda.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    'Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Ova zanimljiva i uzbudljiva priča prati Dilan, mladu djevojku koja svoje snove mora da stavi po strani i uda se za Barana, koji bi ženidbom sa njom prekinuo dugogodišnju krvnu osvetu između njihovih porodica, Karabej i Demir.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?