Zamjenik ruskog ministra spoljnih poslova

Rjabkov: Moskvi je objavljen totalni rat

  • Izvor: SRNA
  • 06.09.2022. 14:49

Rusiji je objavljen totalni rat i vodi se u hibridnim oblicima u svim područjima, izjavio je zamjenik ruskog ministra spoljnih poslova Sergej Rjabkov.

On je u intervjuu za magazin "Spoljni poslovi" upozorio da ne treba potcijeniti ozbiljnost trenutnog perioda.

"Nama je objavljen totalni rat. Vodi se u hibridnim formama, u svim područjima", rekao je Rjabkov, očigledno aludirajući na raskošnu vojnu i finansijsku pomoć koju Ukrajini pružaju SAD, EU i druge zemlje usljed sukoba sa Rusijom, kao i na oštre sankcije koje je Zapad uveo Moskvi.

Rjabkov je istakao da je stepen netrpeljivsti protivnika, neprijatelja Rusije "ogromna i neuobičajena".

"Raša tudej" podsjeća da je Moskva u više navrata upozoravala da strana pomoć Kijevu samo eskalira sukob u Ukrajini i stavlja Rusiju "na put sudara sa NATO savezom, koji predvode SAD".

Međutim, zamjenik ministra spoljnih poslova podsjetio je da je Rusija oduvijek, kroz svoju istoriju, dokazivala da časno prevazilazi najteža iskušenja i iz njih izlazi još jača, te da će tako biti i ovaj put.

Tagovi:
  • 12:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 12:55 Еmisija: Tet a tet sa Tatjanom Trninić (R)

    Vrata sastanaka u četiri oka otvaramo samo zbog vas!

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R) (12+)

    ''''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.