Zaražen i brat guvernera Njujorka

Službenik Stejt departmenta preminuo od virusa korona

  • 31.03.2020. 21:32

Američki državni sekretar Majkl Pompeo danas je potvrdio da je jedan od službenika Stejt departmenta preminuo od virusa korona.

Pompeo nije objavio identitet preminulog zvaničnika.

Voditelj američke televizijske mreže Si-En-En Kris Kuomo, čiji je brat Endrju guverner države NJujork, rekao je danas da je zaražen virusom korona i da će nastaviti sa radom iz samoizolacije iz kuće.

"Upravo sam otkrio da sam pozitivan na virus korona. Proteklih nekoliko dana bio sam izložen među ljudima koji su kasnije bili pozitivni na virus. Imam temperaturu, hvata me jeza i kratak mi je dah", istakao je Kuomo.

Kuomo vodi sopstveni program "Kuomo prajm tajm" na Si-En-Enu i najavio je da će nastaviti da radi iz podruma gdje je u karantinu odvojen od porodice.

Američki Centar za kontrolu i prevenciju oboljenja /CDC/ nešto ranije je prijavio da je virusom zaraženo 163.539 ljudi što je povećanje za 22.653 te da je broj preminulih u SAD porastao za 455 na 2.860.

Tagovi:
  • 20:00 Еmisija: Bingo

    Brojčana igra sa izvlačnjem brojeva, od 1 do 90 putem bubnja, u kojoj se unaprijed utvrđuje visina fonda dobitaka i njegova raspodjela.

  • 20:30 Na ivici terena

    Na ivici terena

  • 21:00 Еmisija: Ćirilica

    Autorska emisija Milomira Marića.

  • 23:20 Muzzik top 20

    Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

  • 00:30 Noćni program

    Noćni program