Otišao u policiju i priznao što je učinio

Stravičan snimak: Pokosio bivšu ženu autom zbog borbe oko starateljstva VIDEO

  • 20.03.2019. 21:20

Nevjerovatna situacija snimljena je u ruskom gradu Soročinsku smještenom nedaleko od granice s Kazahstanom gdje je jedan čovjek teško povrijedio bivšu suprugu.

Par se nakon razvoda bori oko starateljstva nad njihovom ćerkom, a kako je majka ocu zabranila da je viđa, on to nije mogao da podnese. Na snimku se vidi kako žena stoji nasred ulice i razgovara na mobilnom. Nekoliko sekundi kasnije prema njoj se velikom brzinom kreće automobil, ali ne usporava iako je vidi. Zabija se pravo u nju, a žena od siline udarca leti nekoliko metara u vazduh.

Incident se dogodio u ponedjeljak, 18. marta oko 14 časova, a žena je nakon toga sa teškim povredama završila u bolnici.

– Sve je u redu, živa sam, slomljena mi je noga, tresem se, svi organi su mi natečeni, i još puno toga – objavila je majka po imenu Anastasija.

Vozač je nakon što je autom naleteo na bivšu suprugu, otišao u policiju i priznao što je učinio.

Tagovi:
  • 10:55 Serija: Istine i laži (R) (12+)

    ''''''''''''Priča prati dvije porodice, Božić i Isidorović, čiji životi i sudbine se prepliću, a cijelu priču nadopunje paleta ineresantnih likova; svi prolaze kroz situacije u kojima se suočavaju sa ljubavlju, onom uzvraćenom i neuzvraćenom, sa izdajom, lažima, intrigama i tajnama.

  • 11:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 11:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 12:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 12:15 Mikrodržava: Malta, dokumentarni program (R)

    'Mikrodržava: Malta, dokumentarni program (R)

  • 13:15 Agrar (R)

    ''Aktuelne priče iz svijeta domaće i regionalne poljoprivrede, teme posvećene domaćim proizvodima, uzgoju voća i povrća, ratarstvu i stočarstvu, kao i mnoštvo zlata vrijednih savjeta, te priče o vrijednim poljoprivrednicima, domaćinima, i plodovima njihovog rada