Italija

Tijela ugljenisana: Stravične fotografije "ferarija" u kom su poginuli Srbin i djevojka

  • Izvor: Telegraf
  • 02.04.2024. 13:27

Državljanin Srbije (41), sa prebivalištem u Švajcarskoj i za sada neidentifikovana djevojka, poginuli su u nedjelju nakon što se ferari u kojem su bili zakucao u zaštitnu ogradu u Italiji.

Italijanski mediji pišu da se ferari sa švajcarskim tablicama, za čijim volanom je bio Srbin, zakucao u zaštitnu ogradu malo poslije izlaska iz tunela na putu u Pijemontu. 

Banjalučki hirurzi osumnjičeni za lažiranje nalaza osuđenog kriminalca

Banjalučki hirurzi osumnjičeni za lažiranje nalaza osuđenog kriminalca

Nakon sudara skupocjeno vozilo se prepolovilo i zapalilo, a muškarac i njegova saputnica poginuli su na licu mjesta.

Do nesreće je došlo oko podneva na katolički Uskrs.

Kako pišu mediji, u ponedjeljak je brat vozača došao u policijsku stanicu Setimo Torineze kako bi identifikovao tijelo muškarca.

Međutim, za drugu žrtvu nesreće, koja je takođe bila ugljenisana i neprepoznatljiva, još uvijek ništa nije poznato. Da bi se ona identifikovala biće neophodno uraditi DNK test.

Od udarca se sportski automobil prepolovio. Prednji dio se, nakon probijanja zaštitne ograde, zgužvao o betonsko saobraćajno ostrvo i potom izgorio, dok je zadnji dio odbačen pedesetak metara dalje na parking.

Iz stanja automobila izvjesno je da se kretao veoma velikom brzinom, toliko da je vatrogascima trebalo pet sati da izvuku tijela i uklone ono što je ostalo od ferarija.

(Foto: Vigili del Fuoco)

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 12:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 12:15 Еmisija: Naša Srpska (R)

    ''Еmisija 'Naša Srpska' donose aktuelne teme iz privrede, turizma, zdravlja, kulture i sporta iz svih krajeva naše zemlje.

  • 12:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 12:55 Еmisija: Dosije (R)

    U novoj sezoni otvaramo slučajeve ubistva koja su potresla region, pričamo o nekažnjenim ratnim zločinima, koji čekaju pravdu, portretišemo heroje našeg i prošlog vremena, donosimo velike priče 'malih' ljudi, govorimo otvoreno o teškim temama.

  • 13:30 Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom

    ''Kroz objektiv kamere vođeni avanturistom, putopiscem i simpatičnim pustolovom Robertom Dacešinom zavirićemo u najzabačenije dijelove svijeta.

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.