Samit G20

Tramp otkazao sastanak sa Erdoganom

  • 29.11.2018. 20:30

Američki predsjednik Donald Tramp odlučio je da ne održi bilateralni formalni sastanak sa turskim predsjednikom Tajipom Erdoganom u okviru samita G20 u Buenos Ajresu, ali je moguće da će biti neformalni susret, saopšteno je iz Bijele kuće.

Portparol Bijele kuće Sara Sanders rekla je da će Tramp i formalni bilateralni sastanak sa predsjednikom Južne Koreje Mun DŽae Inom zamijeniti neformalnim susretom. 

Kako javljaju argentinski mediji, Tramp i dalje planira da se zvanično sastane sa kineskim predsjednikom Si Đinpingom. 

Vijest je uslijedila samo nekoliko sati nakon što je Tramp preko "tvitera" saopštio da otkazuje sastanak sa ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom zbog situacije u Ukrajini, navodi "Sputnjik". 

  • 16:10 Naša Srpska (R)

    ''Svakog ponedjeljka u 18 časova i 20 minuta u emisiji 'Naša Srpska' pogledajte aktuelne teme iz privrede, turizma, zdravlja, kulture i sporta iz svih krajeva naše zemlje.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 17:00 Serija: Nasljednici (12+) (R)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života. Gro, Frederik i Еmil očekuju pravednu podjelu imanja, no sve što je majka imala, ostavlja vanbračoj ćerci Signe.

  • 17:50 Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

    ''Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

  • 18:20 Serija: Ljubavni zalogaji (12+) (R)

    Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.