SAD

Tramp pobjesnio na novinara: Nemoj nikada više da tako govoriš sa predsjednikom

  • 27.11.2020. 17:21

Novinar Džef Mason isprovocirao je Donalda Trampa u razgovoru dok ga je pritiskao pitanjem da li će priznati Džo Bajdena za predsjednika.

"Biće teško priznati njegovu pobjedu, jer je bilo ogromne prevare. Koliko će brzo ići promjena administracije vidjećemo, jer vrijeme nije na našoj strani. Sve drugo jest. Činjenice, ogromna prevara koja se dogodila. To ne smije da se događa u ovakvoj zemlji", rekao je Tramp i nastavio da govori, dok ga je novinar prekidao.

U jednom trenutku, Tramp je izgubio smirenost i povišenim tonom se obratio novinaru: 

"Ja sam predsjednik Amerike, nemoj nikada više da tako govoriš sa predsjednikom", nakon čega je zatražio pitanje od drugog novinara.

Tagovi:
  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R) (12+)

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Ova zanimljiva i uzbudljiva priča prati Dilan, mladu djevojku koja svoje snove mora da stavi po strani i uda se za Barana, koji bi ženidbom sa njom prekinuo dugogodišnju krvnu osvetu između njihovih porodica, Karabej i Demir.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.